Il·lustres manacorins animen a derrotar el coronavirus

El vídeo

 

Tòfol Pastor ‘Pífol’, Rafel Nadal o l’exbatle Antoni Pastor són alguns dels participants al darrer vídeo de l’ajuntament de Manacor contra la Covid. En ell recorden algunes de les recomanacions fonamentals a l’hora de prevenir la malaltia, tot llançant un missatge d’ànim i força. Titulat #HoAconseguirem, mostra distintes localitzacions i professionals del municipi en un to d’esperança per animar una població i una economia frustrada per la darrera prórroga del confinament perimetral.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad