Il·lustres manacorins animen a derrotar el coronavirus

El vídeo

 

Tòfol Pastor ‘Pífol’, Rafel Nadal o l’exbatle Antoni Pastor són alguns dels participants al darrer vídeo de l’ajuntament de Manacor contra la Covid. En ell recorden algunes de les recomanacions fonamentals a l’hora de prevenir la malaltia, tot llançant un missatge d’ànim i força. Titulat #HoAconseguirem, mostra distintes localitzacions i professionals del municipi en un to d’esperança per animar una població i una economia frustrada per la darrera prórroga del confinament perimetral.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad