L’Ajuntament comença a col·locar grans figures nadalenques

Entre les quals hi ha una gran bolla de cinc metres d’ample

 

L’ajuntament de Manacor ha començat a col·locar la decoració per aquest Nadal atípic de 2020. Avui dematí ha anunciat les grans estructures lumíniques que anirà instal·lant durant aquests dies i entre les que destaca el gran arbre i els dos rens que hi ha ja a Sa Bassa, les dues estrelles que es situaran a la plaça Ramon Llull i el cor i una gran bolla de 5 per 5 metres que es situarà a l’inici del passeig de Na Camella.

La regidora de Comerç, Maria Antònia Truyols, acompanyada pels regidors Carles Grimalt, Sebastià Nadal i Artur Aguiló, ha remarcat l’augment de la decoració “a un cost mínim per l’Ajuntament”, ja que bona part dels 10.000 euros de cost de la il·luminació anirà sufrat pe la direcció general de Comerç i per Endesa, la concessionària del servei d’enllumenat públic des de fa anys, per a la qui fins ara ningú li havia reclamat el cumpliment establert dins el contracte fins enguany, i que permet la instal·lació gratuïta d’aquestes i altres estructures.

En total es col·locaran fins a 220 punts de llum, dels que en sortiran vàries decoracions i més de 1.000 objectes no lumínics, amb la col·laboració de distintes associacions comercials i de veïnats com les del Passeig Ferrocarril, avinguda des Tren o les de Porto Cristo i s’Illot, on s’encarregaran de posar elements als carrers més importants de cada nucli.

Així, a Porto Cristo, on l’any passat hi va haver protestes per la manca de decoració nadalenca, l’Ajuntament col·locarà dues gran estrelles a les rotondes cap a Manacor i s’Illot, a més d’objectes lumínics o ornamentals a la ronda de Son Servera, avinguda dels Pins, carrer Bordils, Mestral, Joan Amer o al Passeig de la Sirena.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad