El consistori demana “positivisme” als comerciants de Manacor

Després de la reunió mantinguda avui dematí arrel de les darreres protestes

 

Representants del comerciants de Manacor i de l’ajuntament s’han reunit aquest matí per intentar apagar els ànims, després de les protestes que s’han vingut succeïnt durant els darrers dies arran de l’anunci de la conselleria de Salut de confinat quinze dies més la ciutat a causa de les dades d’infectats per Covid i de l’acció duita a terme aquest dissabte mitjançant cartells de ‘Es traspassa’ penjats a més de 250 comerços.

Després de la reunió, la regidora de Comerç, Maria Antònia Truyols, ha demanat “positivisme” i que les properes actuacions “siguin consensuades”. “Som conscient que estam passant una crisi sanitària però també econòmica, però malgrat no ens agradi hem de cumplir amb el que diuen les autoritats i deixar el negativisme de banda”.

Maniquís penjats

L’Ajuntament es queixa sobretot d’algunes de les propostes pensades pels comerciants més bel·ligerants del grup, entre les quals hi havia la de penjar una especie de maniquís en alguns establiments o llocs representatius del poble, a mode de símbol de l’ofegament econòmic de la ciutat, a conseqüència del confinament perimetral.

Comerciants de Manacor ‘traspassen’ els seus locals com a protesta

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad