Comerciants de Manacor ‘traspassen’ els seus locals com a protesta

Més de 250 establiments col·loquen cartells davant la precària situació

 

Més de 250 comerciants de la ciutat de Manacor s’han organitzat per protestar contra la prórroga del confinament perimetral d’una forma original. Han decidit col·locar a les portes dels seus establiments un cartell de ‘Es Traspassa Manacor al complet. Motiu: 15 díes més de confinament’, imitant el format i el color dels emprats habitualment quan un negoci canvia de mans.

En total se n’han fet 500, dels que es duen repartits 253, que són, de moment, els comerciants inclosos dins el grup de whatsapp creat per la iniciativa. En un principi van demanar a l’Ajuntament que ajudés a la iniciativa finançant la fabricació d’aquests cartells especials, petició que fou denegada. En un primer moment també, es va pensar posar el número de telèfon de la conselleria de Salut com a contacte.

El malestar dels comerciants manacorins és ben palès des de que es va decretar ja el primer confinament perimetral de la ciutat i la conseqüent pèrdua de clients d’altres pobles. Tan que s’han tantejat la possibilitat de contractar un gran anunci publicitari amb elmateix missatge a alguna de les entrades principals de la ciutat.

Crida a empleats de bars, tendes o perruqueries locals a fer-se PCRs

El Govern podria desconfinar Manacor abans d’hora si l’evolució és positiva

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad