Crida a empleats de bars, tendes o perruqueries locals a fer-se PCRs

El nou cribatge, que també afecta a altres sectors, es realitzarà al carrer Lleó XIII

 

El Govern de les Illes Balears, a través de la conselleria de Salut, ha fet avui una nova crida a la població manacorina per fer-se les proves PCR a fi de deterctar positius assimptomàtics de Covid. El nou cribatge afecta concretament a persones cuidadores, personal de tendes d’alimentació, bars, restaurants, perruqueries i barberies i professionals del camp i la construcció.

Els interessats a passar les proves de manera voluntària, poden cridar al telèfon 900 100 971 i demanar una cita. Les PCR es realitzaran a partir de demà dissabte 14 de novembre, de 9 a 18 hores al carrer Lleó XIII, 6-16 (el carrer d’Hisenda).

El Govern podria desconfinar Manacor abans d’hora si l’evolució és positiva

Només un 15% dels manacorins de 15 a 45 anys han passat per la carpa

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad