Crida a empleats de bars, tendes o perruqueries locals a fer-se PCRs

El nou cribatge, que també afecta a altres sectors, es realitzarà al carrer Lleó XIII

 

El Govern de les Illes Balears, a través de la conselleria de Salut, ha fet avui una nova crida a la població manacorina per fer-se les proves PCR a fi de deterctar positius assimptomàtics de Covid. El nou cribatge afecta concretament a persones cuidadores, personal de tendes d’alimentació, bars, restaurants, perruqueries i barberies i professionals del camp i la construcció.

Els interessats a passar les proves de manera voluntària, poden cridar al telèfon 900 100 971 i demanar una cita. Les PCR es realitzaran a partir de demà dissabte 14 de novembre, de 9 a 18 hores al carrer Lleó XIII, 6-16 (el carrer d’Hisenda).

El Govern podria desconfinar Manacor abans d’hora si l’evolució és positiva

Només un 15% dels manacorins de 15 a 45 anys han passat per la carpa

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad