Només un 15% dels manacorins de 15 a 45 anys han passat per la carpa

Fins ara s’han fet 2.069 PCR de les que 68 han donat positiu

 

La conselleria de Salut ha donat a conèixer avui, al mateix temps que confirmava el nou confinament perimetral del nucli urbà de Manacor durant 15 dies més, les dades de les proves PCR que es van començar a realitzar a finals del mes d’octubre a la carpa de la Rambla del Rei en Jaume, entre la població d’entre 15 i 45 anys, és a dir, la franja poblacional més afectada per la Covid a nivell local.

Així, cal assenyalar que de les 2.069 PCR que s’han fet des de que va començar el cribratge poblacional, el passat 31 d’octubre, un 3,26% (68 persones) han donat positiu. Per aquesta primera fase del cribratge ha passat un 14,9% de la població diana (població de 15 a 45 anys del nucli urbà de Manacor).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad