Només un 15% dels manacorins de 15 a 45 anys han passat per la carpa

Fins ara s’han fet 2.069 PCR de les que 68 han donat positiu

 

La conselleria de Salut ha donat a conèixer avui, al mateix temps que confirmava el nou confinament perimetral del nucli urbà de Manacor durant 15 dies més, les dades de les proves PCR que es van començar a realitzar a finals del mes d’octubre a la carpa de la Rambla del Rei en Jaume, entre la població d’entre 15 i 45 anys, és a dir, la franja poblacional més afectada per la Covid a nivell local.

Així, cal assenyalar que de les 2.069 PCR que s’han fet des de que va començar el cribratge poblacional, el passat 31 d’octubre, un 3,26% (68 persones) han donat positiu. Per aquesta primera fase del cribratge ha passat un 14,9% de la població diana (població de 15 a 45 anys del nucli urbà de Manacor).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad