Els vuit llits d’UCI reservats per la Covid ja estan plens

Tot i haver-hi un descens en el número total d’ingressats

 

Els vuit llits que la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’hospital comarcal de Manacor té reservats per malalts greus de coronavirus ja estan plens. Segons les dades que diàriament aporta el centre, avui dimarts, tot i que les xifres d’ingressats total ha baixat dels 26 d’ahir a 21, sí que hi ha hagut per segon dia consecutiu un augment de pacients a la UCI, el que fa que s’arribi al límit previst. Tot això coincideix amb les males xifres que té tant Manacor com els municipis dels voltants pels qui l’hospital és el centre de referència.

“El confinament és insuficient si no va acompanyat d’altres restriccions”

Miquel Oliver: “No podíem continuar amb un ritme de 40 positius al dia”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad