Pimem Manacor demana que per Nadal es compri a comerços locals

El seu president, Mateu Català, creu que fer aquest “petit esforç” pot suposar una gran ajuda per a les botigues de la ciutat

 

La Federació de la petita i mitjana empresa de la capital de Llevant demana als ciutadans de Manacor que per a les properes dates de consum nadalenc pensin en el comerç local i així ajudar a fer front a la forta crisi que viu el sector.

El seu president, Mateu Català, creu que fer aquest “petit esforç” pot suposar una gran ajuda per a les botigues de la ciutat. Català assegura que “les Pimes passen per un moment molt difícil i necessitam reinvertir en elles, fer un consum de proximitat, de producte i establiment local per esmorteir les pèrdues que patim”.

Sense posar nom i cognoms, Pimem-Manacor assegura que les compres en grans portals digitals poden suposar un fort impacte negatiu pel teixit comercial manacorí i “que és hora de pensar que comprar al municipi té múltiples beneficis tant per a ciutadans com per a empresaris”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad