Pimem Manacor demana que per Nadal es compri a comerços locals

El seu president, Mateu Català, creu que fer aquest “petit esforç” pot suposar una gran ajuda per a les botigues de la ciutat

 

La Federació de la petita i mitjana empresa de la capital de Llevant demana als ciutadans de Manacor que per a les properes dates de consum nadalenc pensin en el comerç local i així ajudar a fer front a la forta crisi que viu el sector.

El seu president, Mateu Català, creu que fer aquest “petit esforç” pot suposar una gran ajuda per a les botigues de la ciutat. Català assegura que “les Pimes passen per un moment molt difícil i necessitam reinvertir en elles, fer un consum de proximitat, de producte i establiment local per esmorteir les pèrdues que patim”.

Sense posar nom i cognoms, Pimem-Manacor assegura que les compres en grans portals digitals poden suposar un fort impacte negatiu pel teixit comercial manacorí i “que és hora de pensar que comprar al municipi té múltiples beneficis tant per a ciutadans com per a empresaris”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad