Baixen els malalts de Covid a planta però pugen a la UCI

Intranquilitat a l’Hospital comarcal de Manacor

 

L’estabilitat a l’alça pel que fa als ingressats per Covid-19 a l’Hospital de Manacor preocupa i molt als professionals que hi fan feina i que veuen com la segona onada de contagis afecta de ple a la comarca en general i al nucli urbà de la ciutat en particular, confinat des de fa ja 10 dies. Avui dilluns idò, hi ha fins a 19 pacients en llits de la tercera planta del centre hospitalari, dos menys que divendres, però 7 a la Unitat de Cures Intensives (UCI), un mes que quan va acabar la setmana passada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad