Baixen els malalts de Covid a planta però pugen a la UCI

Intranquilitat a l’Hospital comarcal de Manacor

 

L’estabilitat a l’alça pel que fa als ingressats per Covid-19 a l’Hospital de Manacor preocupa i molt als professionals que hi fan feina i que veuen com la segona onada de contagis afecta de ple a la comarca en general i al nucli urbà de la ciutat en particular, confinat des de fa ja 10 dies. Avui dilluns idò, hi ha fins a 19 pacients en llits de la tercera planta del centre hospitalari, dos menys que divendres, però 7 a la Unitat de Cures Intensives (UCI), un mes que quan va acabar la setmana passada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad