Es confirma una nova defunció per Covid al municipi

En aquests moments hi continua havent prop de 260 casos actius confirmats per PCR

 

La conselleria de Salut del Govern Balear ha confirmat una nova mort al municipi de Manacor relacionada directament amb la Covid-19. Ho ha fet a través de la direcció general de Salut Pública, encarregada de comptabilitzar els casos que actualment estan actius, les altes i les defuncions.

Així durant tots els mesos que s’han anat fent proves PCR entre la població des del primer confinament, al terme municipal hi ha hagut un total de 759 positius, dels quals 259 estan actius (la gran majoria de baixa initensitat i que passen la quarantena a casa), s’han donat fins a 491 altes, i ara el nombre de morts ha passat dels 8 que es comptabilitzaven abans d’estiu a 9.

“El confinament és insuficient si no va acompanyat d’altres restriccions”

Miquel Oliver: “No podíem continuar amb un ritme de 40 positius al dia”

 

Print Friendly, PDF & Email