L’Hospital torna a tenir les xifres d’ingressats per Covid de principis d’abril

El número més elevat d’ençà el desconfinament

 

L’hospital de Manacor ha tornat al passat. Més concretament a principis del mes d’abril quan ja estava decretat l’estat d’alarma a nivell a tota Espanya i les xifres d’ingressats per Covid-19 anaven pujant de manera preocupant. A dia d’avui divendres, a la tercera planta del centre de referència de la comarca hi ha 21 pacients positius, el que representa el màxim registrat fins ara després del desconfinament. Tampoc són pocs els que encara són a la Unitat de Cures Intensives (UCI), amb 6 llits ocupats per malalts de coronavirus.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad