La franquícia ‘100 Montaditos’ obrirà a l’antic bar Xarop

Després d’uns mesos desocupat a causa del tancament de l’emblemàtic local manacorí

 

El local que va ocupar l’emblemàtic Bar Xarop fins fa uns quants mesos, a la plaça Ramon Llull de Manacor, ja té nou llogater. Es tracta d’un conegut empresari del sector de les benzineres, que ja ha arrendat l’espai per obrir-hi al seu lloc una cervesaria de la coneguda franquícia ‘100 Montaditos’. Aquest serà el segon local que l’empresa andalusa nascuda a Huelva l’any 2000 obrirà a Mallorca després del que té a la plaça d’Espanya de Palma, i el tercer a les Balears (n’hi ha un altre a Eivissa capital).

En principi estava previst que el restaurant ‘100 Montaditos’ inaugurés a Manacor durant aquest mes de novembre, encara que la situació actual provocada pel nou confinament perimetral de la ciutat pot retardar una mica l’obertura. En tot cas ben prest es començarà a col·locar la nova decoració típica de la franquícia.

Dóna suport als bars i restaurants locals a través d’aquest codi QR

Un de cada tres locals manacorins ha sol·licitat l’ampliació de les seves terrasses

Print Friendly, PDF & Email