L’hospital arriba al límit de llits destinats a ingressats per Covid

Una situació preocupant pel nou augment de casos

 

El número d’ingressats per Covid a l’hospital de Manacor continua augmentant d’una forma preocupant pel límit d’espai contemplat pel centre per atendre amb solvència als positius que es troben tant a la tercera planta com a la UCI. Així, a dia d’avui dimarts, s’ha arribat al màxim previst pel centre hospitalari d’ingressos a planta amb 20 llits ocupats per pacients amb coronavirus. Mentre que a la Unitat de Cures Intensives hi continua havent-hi cinc ingressats més en situació precària.

Parlant de la disponibilitat de llits, fa una setmana el director mèdic de l’hospital de Manacor, Joan Bennaser, explicava que “igual que altres hospitals, hem hagut d’ampliar la disponibilitat de llits d’UCI sobre la base d’utilitzar part de personal i espais d’altres activitats assistencials, per exemple àrees quirúrgiques”.

“Així, l’hospital de Manacor disposa ara de 8 llits d’UCI dedicats a COVID-19 i 5 llits dedicats a malalties no COVID-19, quan prèviament els llits d’UCI eren de 6. A planta hem establert un procediment pel qual podem anar dedicant llits per pacients amb COVID-19 depenen de les necessitats, aïllant o no determinades zones de planta de forma progressiva. Així, el dia d’avui disposem de 20 llits dedicats a COVID- 19”.

Proves PCR voluntàries a Manacor: 8 de 550 han donat positiu

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad