Joan Gomila ho deixa després de 15 anys: “Ha arribat el moment”

El portaveu de l’Agrupació Independent de Porto Cristo (AIPC), Joan Gomila, ha decidit avui dematí deixar la seva acta com a regidor municipal. “Crec que ha arribat el moment, com ja haviem parlat abans de les eleccions, de fer relleu i regeneració al capdavant del nostre partit”, ha explicat el propi Gomila als seus.

“Per motius personals he decidit fer-ho ara. No men vaig. Simplement és una passa a nes costat, jo sempre hi seré. Avui dematí presentaré la renuncia al càrrec de regidor de l’Ajuntament de Manacor i per tant també de President de la Junta de Districte de Porto Cristo, que será efectiu al proxim ple de dia del 9 de novembre”.

Gomila recalca que “ha estat un orgull inmens haver estat el ‘batle’ de Porto Cristo i haver estat el vostre representant. Moltisimes gràcies. Han estat quasi 15 anys de dedicació al poble de Porto Cristo, en tot el bó i el dolent que això implica, sempre llevant hores a la seva familia, feina, amics…”

Des del partit li han volgut donar les gràcies per tota la feina feta: “Volem que et quedis amb el millor d’aquests anys, de la gent que t’estima i t’aprecia i pensa que tot el bagatge va dins la motxilla de la vida. No parteixes del nostre costat, només et fas a un costat perque et necessitam i necessitam la teva mà. Que disfrutis molt de la nova etapa que ara et planteja vida”.

Amb la renúncia de Gomila, ra serà Antònia Llodrà qui assumirà les tasques de portaveu municipal de AIPC, mentre que la seva acta de regidor serà ocupada per la número 4 de la llista portenya, Júlia Acosta Miquel.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad