Proves PCR voluntàries a Manacor: 8 de 550 han donat positiu

Se n’han realitzat 789 entre dissabte i diumenge. La resta de persones continuen a l’espera de resultats

 

La Conselleria de Salut du ja fetes gairebé 800 PCR en el cribrat del nucli urbà de Manacor per conèixer la incidència de la COVID-19 en un col·lectiu de població concret. Durant aquest cap de setmana, la Conselleria de Salut ha fet 789 proves PCR (628 dissabte i 161 diumenge) al nucli urbà de Manacor per conèixer la incidència en un col·lectiu de població concret, els residents de 15 a 45 anys. S’hi han detectat 8 casos positius, mentre que 550 han donat resultat negatiu; la resta continua a l’espera que acabin les anàlisis.

La recollida de mostres va començar dissabte en un envelat cedit per l’Ajuntament que es va muntar davant el número 9 de la Rambla del Rei en Jaume, de Manacor. Aquest dispositiu estarà operatiu tota la setmana per continuar prenent mostres durant l’horari de 9.00 a 18.00. L’objectiu de les proves és determinar la incidència del SARS-CoV-2 en aquesta franja poblacional, en la qual s’ha detectat el nivell més alt de contagis, i intentar combatre l’expansió del virus i tallar la transmissió comunitària.

Qualsevol persona que respongui al perfil de l’estudi i vulgui fer-se la prova pot acudir directament a l’envelat en l’horari indicat o pot demanar cita telefonant a Infocovid (900 100 971).

Cribratge selectiu de docents a la unitat COVID-exprés mòbil

D’altra banda, la Conselleria de Salut i Consum també ha començat el cribratge selectiu del personal docent del nucli urbà de Manacor mitjançant una unitat COVID-exprés mòbil, que és un autobús situat al costat del Centre de Salut Sa Torre, a Manacor, per a la presa de mostres. Així doncs, entre avui i el 25 de novembre els docents de 25 a 45 anys podran fer-se voluntàriament la prova PCR. De moment, la COVID-exprés mòbil dona suport al Centre de Salut amb les proves PCR, fent-ne entre 100 i 120 cada dia, de mitjana.

Els docents de Manacor comencen a passar PCR per ordre alfabètic

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad