Proves PCR voluntàries a Manacor: 8 de 550 han donat positiu

Se n’han realitzat 789 entre dissabte i diumenge. La resta de persones continuen a l’espera de resultats

 

La Conselleria de Salut du ja fetes gairebé 800 PCR en el cribrat del nucli urbà de Manacor per conèixer la incidència de la COVID-19 en un col·lectiu de població concret. Durant aquest cap de setmana, la Conselleria de Salut ha fet 789 proves PCR (628 dissabte i 161 diumenge) al nucli urbà de Manacor per conèixer la incidència en un col·lectiu de població concret, els residents de 15 a 45 anys. S’hi han detectat 8 casos positius, mentre que 550 han donat resultat negatiu; la resta continua a l’espera que acabin les anàlisis.

La recollida de mostres va començar dissabte en un envelat cedit per l’Ajuntament que es va muntar davant el número 9 de la Rambla del Rei en Jaume, de Manacor. Aquest dispositiu estarà operatiu tota la setmana per continuar prenent mostres durant l’horari de 9.00 a 18.00. L’objectiu de les proves és determinar la incidència del SARS-CoV-2 en aquesta franja poblacional, en la qual s’ha detectat el nivell més alt de contagis, i intentar combatre l’expansió del virus i tallar la transmissió comunitària.

Qualsevol persona que respongui al perfil de l’estudi i vulgui fer-se la prova pot acudir directament a l’envelat en l’horari indicat o pot demanar cita telefonant a Infocovid (900 100 971).

Cribratge selectiu de docents a la unitat COVID-exprés mòbil

D’altra banda, la Conselleria de Salut i Consum també ha començat el cribratge selectiu del personal docent del nucli urbà de Manacor mitjançant una unitat COVID-exprés mòbil, que és un autobús situat al costat del Centre de Salut Sa Torre, a Manacor, per a la presa de mostres. Així doncs, entre avui i el 25 de novembre els docents de 25 a 45 anys podran fer-se voluntàriament la prova PCR. De moment, la COVID-exprés mòbil dona suport al Centre de Salut amb les proves PCR, fent-ne entre 100 i 120 cada dia, de mitjana.

Els docents de Manacor comencen a passar PCR per ordre alfabètic

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad