Els docents de Manacor comencen a passar PCR per ordre alfabètic

L’objectiu és trobar positius assimptomàtics fins el 25 de novembre

 

La conselleria de Salut ha anunciat que ja ha començat també el cribratge selectiu del personal docent del nucli urbà de Manacor. Ho farà per mitjà del COVID-exprés mòbil, un autobús que s’ubica al costat del centre de salut del barri de Sa Torre per dur a terme la presa de mostres. Entre aquest passat dissabte i el proper 25 de novembre els docents d’entre 25 i 45 anys, de manera voluntària, podran fer-se la prova PCR.

Tot i això, docents majors de l’edat contemplada inicialment per la Conselleria d’algunes escoles del nucli urbà ja han estat cridats perquè aquest mateix dilluns passin a fer-se les proves pertinents. Amb tot l’objectiu del Govern amb aquestes proves i a les que es van realitzant aquests dies a la població general del nucli d’entre 15 i 45 anys a la carpa de la Reambla del Rei en Jaume, és trobar sobretot assiptomàtics positius dins el grup d’edat on s’estan trobant més casos i poder aïllar i estudiar contactes, perquè no contagiin sense saber-ho.

Crida als manacorins d’entre 15 i 45 anys per fer-se PCR gratuïtes

Prop de 70 persones es manifesten a Sa Bassa contra el confinament

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad