Dóna suport als bars i restaurants locals a través d’aquest codi QR

Accedeix al llistat de locals i telèfons per demanar menjar a domicili o anar-ho a cercar

 

L’Ajuntament de Manacor ha posat en marxa la campanya ‘Menja’t Manacor’, de suport a la restauració local, ja que durant el tancament perimetral del nucli urbà dictat pel Decret 11/2020 de 28 d’octubre no poden acollir clientela a l’interior dels seus locals. Arran d’una reunió amb els representants de l’Associació de Restauradors de Manacor, l’equip de govern va oferir la possibilitat d’habilitar una pàgina web per recollir els contactes (telèfon, web o xarxes socials) de tots aquells bars i restaurants que es vulguin acollir a la iniciativa i, d’aquesta manera, facilitar als veïns del nucli urbà poder fer comandes de menjar a domicili.

Des d’aquest diumenge el llistat ‘establiments ja està operatiu i s’hi pot accedir mitjançant el codi QR que figura als cartells de la campanya ‘Menja’t Manacor’. Fins aquest diumenge matí s’hi han adherit una vintena d’establiments. L’actor Toni Gomila ha participat també en la gravació d’un vídeo promocional de la campanya, amb l’objectiu de sumar esforços en moments tan complicats, tan a nivell sanitari com econòmic.

La campanya ha tingut un cost zero per a les arques municipals, ja que l’actor ha participat en la iniciativa municipal de manera totalment desinteressada i el vídeo ha estat realitzat pel delegat de Comunicacions, Carles Grimalt. Els interessats en adherir-se a la campanya poden fer-ho posant-se en contacte amb l’Ajuntament de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad