Prop de 70 persones es manifesten a Sa Bassa contra el confinament

“Estan matant molts negocis amb una decisió que és injusta i totalment desproporcionada”

 

Unes 70 persones s’han concentrat avui capvespre, a les 19 hores a la plaça de Sa Bassa de Manacor, contra el confinament perimetral de la ciutat. Entre elles una vintena han mostrat diverses pancartes discrepant de la mesura presa per la conselleria de Salut aquest passat dimarts (i que va fer-se efectiva aquest passat dijous per un periode de dues setmanes), i demanant que el batle Miquel Oliver “luche por nuestros derechos”.

“Estan matant molts negocis amb una decisió que és injusta i totalment desproporcionada”, explicava la convocant i portaveu de la protesta, Denise Daza, qui ha llegit un manifest megàfon en mà, al·legant que “no tots els positius són de Manacor sino de municipis veïns i en canvi nosaltres som els que he hagut de pagar”. Entre els qui mostraven les pancartes s’han pogut distingir a distints militants de Vox Manacor com el seu president, Javier Fernández.

Crida als manacorins d’entre 15 i 45 anys per fer-se PCR gratuïtes

“Ens hem relaxat de forma generalitzada i ara l’esforç és inevitable”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad