El ConectaBalear guanya i es fa lloc a la part alta de la classificació

Guanya amb solvència a terres gallegues

 

El ConectaBalear posa la directa i s’emporta els tres punts del complicat feu del Rotogal Boiro i signa una ratxa de victòries que el situen entre els equips de la part alta de la classificació de la Superlliga masculina de voleibol. El conjunt de Lluís Molada torna a exhibir una actuació de conjunt amb recursos en tots els flancs i a la banqueta, deixant molt bona impressió a terres gallegues.

L’equip manacorí va tornar a tirar de servei efectiu (9 directes) per descol·locar la recepció del Boiro i complicar la construcció del joc local. Els tres sets han caigut de la banda del ConectaBalear i sempre amb la mateixa dinàmica, de menys a més, amb especial menció a Thiago Vanole amb 13 punts, 5 dels quals amb el seu servei directe, però també a un Ángel Rodríguez que ha anotat 13 punts i els no menys menyspreables 10 punts de Caetano Filter.

FITXA TÈCNICA:

ROTOGAL BOIRO-CONECTABALEAR CV MANACOR: 0-3

ALINEACIONS:

ROTOGAL BOIRO: Gallego J. Fernández F., Benavídez F., Bitar G. Iglesias M., Moreno J.P. y Alves (L). També jugaren Gallego J., Palacios E., Alvarez C. y Dávila A.

CONECTABALEAR CV MANACOR: Vanole T., Lorente R., Filter C., López Alacio D., Rodríguez A., Martins R y Piris (L). També jugaren Català A, Chourio A., Gallego M. y Cabrer J.F.,

PARCIALS: (20-25), (24-26), (20-25)

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad