El ConectaBalear guanya i es fa lloc a la part alta de la classificació

Guanya amb solvència a terres gallegues

 

El ConectaBalear posa la directa i s’emporta els tres punts del complicat feu del Rotogal Boiro i signa una ratxa de victòries que el situen entre els equips de la part alta de la classificació de la Superlliga masculina de voleibol. El conjunt de Lluís Molada torna a exhibir una actuació de conjunt amb recursos en tots els flancs i a la banqueta, deixant molt bona impressió a terres gallegues.

L’equip manacorí va tornar a tirar de servei efectiu (9 directes) per descol·locar la recepció del Boiro i complicar la construcció del joc local. Els tres sets han caigut de la banda del ConectaBalear i sempre amb la mateixa dinàmica, de menys a més, amb especial menció a Thiago Vanole amb 13 punts, 5 dels quals amb el seu servei directe, però també a un Ángel Rodríguez que ha anotat 13 punts i els no menys menyspreables 10 punts de Caetano Filter.

FITXA TÈCNICA:

ROTOGAL BOIRO-CONECTABALEAR CV MANACOR: 0-3

ALINEACIONS:

ROTOGAL BOIRO: Gallego J. Fernández F., Benavídez F., Bitar G. Iglesias M., Moreno J.P. y Alves (L). També jugaren Gallego J., Palacios E., Alvarez C. y Dávila A.

CONECTABALEAR CV MANACOR: Vanole T., Lorente R., Filter C., López Alacio D., Rodríguez A., Martins R y Piris (L). També jugaren Català A, Chourio A., Gallego M. y Cabrer J.F.,

PARCIALS: (20-25), (24-26), (20-25)

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad