Crida als manacorins d’entre 15 i 45 anys per fer-se PCR gratuïtes

A partir de demà dissabte demanant cita prèvia

 

La Conselleria de Salut i Consum, en col·laboració amb l’Ajuntament de Manacor fa una crida a la població d’entre 15 i 45 anys del nucli urbà de Manacor perquè a partir de demà dissabte 31 d’octubre, es puguin fer les proves PCR de manera gratuïta, un cribrat voluntari pel que ja es pot sol·licitar cita prèvia al telèfon 900 100 971. Es requereix dur el DNI o NIE. Serà a la Rambla del rei en Jaume, a l’alçada del número 9, des de las 9 a les 18 hores.

“Ens hem relaxat de forma generalitzada i ara l’esforç és inevitable”

Manacor ja supera els 200 casos actius de Covid

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad