Manacor ja supera els 200 casos actius de Covid

L’Hospital registra també un nou increment d’ingressos

 

El primer dia de confinament perimetral de la ciutat de Manacor transcorre de moment amb normalitat, amb controls a moltes de les entrades i vigilància aèria. Unes circumstàncies derivades del gran augment de casos positius actius de les darreres tres setmanes i que acabaren per ‘explotar’ aquest dilluns amb un alarmant increment dels ingressats a l’Hospital de Manacor.

En aquests moments al municipi de Manacor hi ha 214 casos actius de Covid-19, una xifra inclús més gran que la registrada dimarts i que era de 184. Ara falta veure si les mesures de restricció d’horaris nocturns per sortir al carrer i el confinament del casc urbà durant quinze dies farà efecte i baixaran. En total i des de que es fan proves PCR, a Manacor duim registrats 579 casos de coronavirus, 8 dels quals han acabar de manera tràgica.

Cal dir també que avui dijous tenim un pacient més a la tercera planta de l’Hospital, una circumstància adversa que fa que en aquests moments ja siguin 18 els malalts amb coronavirus en tractament i quatre més els que resten a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera d’evolució.

“Ara toca fer bonda si volem que això només duri quinze dies”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad