L’Ajuntament obri una línia d’ajuts als negocis afectats pel tancament perimetral

També es posarà en marxa una campanya municipal de promoció dels bars i restaurants que ofereixen menjar per endur

 

L’Ajuntament de Manacor ha mostrat avui el seu suport als propietaris de bars i restaurants de Manacor, preocupats i afectats per les noves mesures sanitàries decretades per part de la Conselleria de Salut. «Estam de la seva part pel que fa a la situació econòmica», ha assegurat el batle de Manacor, Miquel Oliver, després d’una reunió amb els representants de l’Associació de Restauradors de Manacor que ha tingut lloc aquest dijous migdia a la sala de plens del consistori i a la que hi han participat el batle, Miquel Oliver, la delegada d’Urbanisme, Núria Hinojosa i el delegat de Serveis Generals i Activitats, Carles Grimalt.

Des de l’Ajuntament de Manacor, s’ha sol·licitat al sector la seva col·laboració per fer complir les normes sanitàries. Pel que fa al vessant econòmic, l’equip de govern ha recollit les peticions, que es faran arribar a la conselleria de Salut, «no perquè es canvii de forma immediata, però sí que es valori sobretot per si s’allarga aquesta situació, amb l’objectiu que hi hagi una afectació econòmica menor possible i que tenguin coneixement de les peticions del sector», ha explicat el batle.

Després de recollir i escoltar les preocupacions del sector, l’equip de govern municipal s’ha posat a disposició del col·lectiu d’empresaris i «avui mateix posarem en marxa els mecanismes necessaris per tal d’establir una línia d’ajuts» destinats als negocis inclosos dins l’àrea perimetral afectada pel decret, per tal de rebaixar l’afectació econòmica, ha assegurat Oliver.

A més a més, l’Ajuntament de Manacor posarà en marxa una campanya de promoció dels negocis de restauració que ofereixen menjar per endur, pel que també s’ha sol·licitat la seva col·laboració per recopilar tota la informació necessària per poder-la posar en marxa.

Pel que fa a la possibilitat d’ampliar terrasses, com s’ha anat fent durant els darrers mesos, l’Ajuntament estudiarà, juntament amb la Policia Local les mesures necessàries perquè els negocis puguin tenir la menor afectació econòmica possible.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad