Un pacient més a la UCI per Covid

L’Hospital de Manacor passa un dels seus pitjors moments des de l’inici de la pandèmia

 

Manacor afronta les setmanes més dures de la pandèmia. Si fa un mes semblava que les coses poc a poc anaven millorant i la taxa no era preocupant, ara sembla que tot ha canviat de verd en blau. Així la ciutat encara quinze dies de confinament (que es posen en marxa avui a mitjanit) amb més de 180 casos actius de coronavirus i fins a 21 pacients ingressats a l’Hospital: 17 a la tercera planta i un més que ahir a la Unitat de Cures Intensives (UCI), amb el que ja són quatre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad