Aquí teniu el decret que explica què es podrà fer durant el confinament

El Govern de les Illes Balears acaba de fer públic el botlletí extraordinari on hi ha el decret signat per la presidenta, Francina Armengol, on es detalla quan entra en vigor, quant de temps durarà i quines són les zones afectades pel confinament perimetral de Manacor. Així com què es podrà fer o no dins el nucli urbà en les qüestions del dia a dia.

Aquí en teniu l’enllaç per consultar tot el text: Decret pel confinament perimetral de la ciutat de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad