Aquest és el mapa de les zones afectades pel confinament a Manacor

La imatge

 

Aquest és el mapa definitiu de les zones del nucli urbà de Manacor afectades pel confinament perimetral que entra en vigor avui dimecres a partir de les dotze de la nit. Hi queden inclosos, és a dir que s’hi podrà accedir, el nuclis de Son Talent i el seu puig, Can Jordi des Racó, el poliesportiu de la Torre dels Enagistes i el centre Rafa Nadal, l’hipòdrom i els polígons, tant l’agroalimentari com l’industrial, a més de l’hospital de Manacor.

Un pacient més a la UCI per Covid

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad