Aquest és el mapa de les zones afectades pel confinament a Manacor

La imatge

 

Aquest és el mapa definitiu de les zones del nucli urbà de Manacor afectades pel confinament perimetral que entra en vigor avui dimecres a partir de les dotze de la nit. Hi queden inclosos, és a dir que s’hi podrà accedir, el nuclis de Son Talent i el seu puig, Can Jordi des Racó, el poliesportiu de la Torre dels Enagistes i el centre Rafa Nadal, l’hipòdrom i els polígons, tant l’agroalimentari com l’industrial, a més de l’hospital de Manacor.

Un pacient més a la UCI per Covid

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad