La ciutat de Manacor queda oficialment confinada 15 dies

Després de la reunió mantinguda aquest migdia entre la consellera de Salut del Govern, Patricia Gómez i el batle, Miquel Oliver, s’ha determinat que la ciutat de Manacor quedi confinada durant 15 dies a partir de demà dimecres a les 24 h. Serà un tancament perimetral, és a dir que es podrà sortir al carrer però no del nucli urbà sense permís justificat. Tot just després de la petició ahir de l’Hospital de Manacor d’aplicar “mesures dràstiques i contundents” en el municipi en veure disparat el nombre de casos confirmats per PCR (no necessàriament ingressats) dels 57 de divendres als 184 d’aquest dilluns.

Pel que fa a bars i restaurants, aquests només podran tenir obert fins a les 22 hores, i només en espais exteriors, és a dir les terrasses sempre i quan l’aforament no superi el 5o%. Per a la resta que no disposin d’elles, tan sols està permès el servei de recollida take away.

Gómez ha anunciat aquest migdia noves restriccions a la capital del Llevant. Així, el confinament del municipi arriba després de la reunió per videoconferència amb el primer edil per analitzar la situació epidemiològica en el municipi i determinar les mesures per prevenir la propagació de virus. Pel que fa als llocs de culte, el Govern ha determinat que l’aforament no podrà superar ni a l’església ni a la mesquita el 30%.

Es decideix decretar el confinament de tota la ciutat, una decisió que serà ampliada a partir de les 14,30 hores pel mateix batle Miquel Oliver, en una roda de premsa que serà retrasmesa pel canal de Youtube de l’Ajuntament. I és que la taxa de casos diagnosticats per cada 100.000 habitants en els últims 14 dies supera els 400.

“Ara toca fer bonda si volem que això només duri quinze dies”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad