Salut decidirà en les properes hores si confina el municipi de Manacor

Els 184 positius confirmats per PCR a dia d’avui preocupen, i molt, tant a l’Hospital com a l’Ajuntament

 

Els 184 casos positius confirmats per PCR a dia d’avui al municipi de Manacor preocupen, i molt, tant a l’Hospital com a l’ajuntament de Manacor. El centre hospitalari, que avui migdia ja ha emès un comunicat prohibint l’entrada de visitants i acompanyants dels mamalts a planta fins a nova ordre, ha demanat també a la Conselleria de Salut que confini el municipi per tractar d’aturar l’increment preocupant de pacients ingressats a planta, que en tres dies han passat de 5 a 17, més els tres que continuen a la UCI.

Unes dades que fan que Manacor sigui ara mateix un dels focus d’infecció de la Covid més a l’alça de Mallorca, amb una incidència que s’ha disparat. Per la qual cosa ara serà la conselleria de Salut la que haurà de decidir si amb el nou toc de queda nocturn (de 24 a 6 hores) decretat pel govern central és suficient i espera a l’evolució que pugui tenir la mesura, o efectivament confina durant quinze dies part o tot el municipi.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ja ha avisat que de ser així l’Ajuntament no hi posarà cap impediment i col·laborarà “com sempre hem fet fins ara perquè tot això millori”. “Són dades molt preocupants i que ens han de fer reflexionar. No descartaria una actuació en els propers dies, però ara mateix hem d’esperar”.

Gran pujada de positius infectats per Covid a l’Hospital

L’Hospital prohibeix l’entrada de qualsevol visitant pel gran augment d’infectats

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad