L’Hospital prohibeix l’entrada de qualsevol visitant pel gran augment d’infectats

Només queden exclosos els pacients vulnerables, és a dir, els pacients que són depenents i els pediàtrics

 

L’Hospital de Manacor ha emès aquest dematí un comunicat urgent per evitar més possibles contagis entre els acompanyants dels malalts del centre. “Davant el gran increment de casos de Covid ingressats aquests darrers dies, i el gran nombre d’infeccions per SARS-Cov-2 que s’han diagnosticat a la nostra comarca, i molt especialment a la ciutat de Manacor, el Comitè Covid de l’Hospital de Manacor ha decidit, entre altres mesures, la prohibició de visitants i acompanyants a l’Hospital”.

 Només podran ser acompanyats els pacients vulnerables, és a dir, els pacients que són depenents i els pediàtrics. Això significa que només podran accedir a l’Hospital els pacients i el personal que hi treballa. “Us demanam a tots la vostra comprensió i col·laboració en aquests difícils moments, amb el compliment estricte de totes les mesures de seguretat i higiene establertes”, han explicat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad