Gran pujada de positius infectats per Covid a l’Hospital

En un cap de setmana s’han triplicat els casos

 

Molts males notícies les que ens arriben des de l’hospital comarcal de Manacor, on aquest cap de setmana han augmentat espectacularment els ingressats per Covid-19 que són a la tercera planta del centre de referència del Sector Sanitari de Llevant. I és que si divendres passat eren 5 els pacients més estables i 2 els que restaven a la UCI, avui hem de parlar ja de 17 a planta i 3 més a la Unitat de Cures Intensives.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad