El regidor Joan Gaià haurà d’estar 10 dies en quarentena

La imatge

 

El regidor de Recursos Humans de l’ajuntament de Manacor, Joan Llodrà, va rebre ahir migdia una telefonada per fer-li saber que ha estat contacte estret d’un positiu de Covid “i que he d’estar tancat 10 dies sense tenir contacte amb ningú”, explica ell mateix. “Ja tinc hora per fer-me la PCR i no tinc símptomes, així que de moment aprofitaré per fer un parell de feines que tenia endarrerides”.

De fet avui ja ha començat el confinament espedregant un parell d’hores amb una petita excavadora, sense oblidar-se de la seva feina diària a l’Ajuntament, que ara haurà de gestionar a través d’internet i per videoconferències de la millor manaera que pugui: “també he fet una reunió per Zoom així que de moment no m’avorresc gaire!”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad