Visita del batle de Sant Llorenç a Deixalles Manacor

Fa molts d’anys que l’ajuntament llorencí col·labora activament amb la fundació, enviant usuaris derivats de Benestar Social i amb subvencions

 

El batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, i la regidora de Benestar Social, Dolors Sánchez han visitat les noves instal·lacions de la Fundació Deixalles, obertes des de l’any passat a Manacor. L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar fa molts d’anys que col·labora activament amb la fundació, enviant usuaris derivats del Departament de Benestar Social i amb subvencions. Per exemple, en el darrer Ple es va aprovar una subvenció que permetrà que 10 persones amb situació de vulnerabilitat económica puguin treballar-hi tres mesos.

Per a totes les persones que encara no conegueu aquesta fundació, a continuació us presentam la seva labor: La Fundació Deixalles desenvolupa des de 2001 programes d’inserció sociolaboral, amb itineraris prelaborals per a persones en situació de risc d’exclusió social i/o vulnerables, amb un baix nivell d’ocupabilitat als tallers de recuperació.

L’objectiu d’aquests itineraris és dotar i capacitar les persones usuàries en el màxim d’habilitats socials i laborals, necessàries per entrar al circuit del mercat de treball i mantenir un potencial lloc de feina. Les persones participants en aquesta línia, treballen habilitats que afavoreixen el seu empoderament i autonomia personal, i alhora, adquireixen, mantenen o recuperen competències transversals aplicables a altres àmbits de la seva vida.

Actualment, la fundació ostenta la certificació de qualitat d’acord a la norma ISO 9001:2008 per l’empresa AENOR a les delegacions de Palma, Sóller, Felanitx, Llevant, Manacor i Eivissa. Aquestes activitats comprenen la Formació en Residus a través dels següents tallers: taller de recollida selectiva, taller de Deixalleria i condicionament, taller de Fusteria, taller de Roba, taller de reparació d’electrodomèstics i taller de Donació.

Des de l’Ajuntament us convidam a visitar les seves instal·lacions, on hi podreu trobar des de mobles, roba, joguines, llibres, etc. i a contribuir a impulsar aquest projecte.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad