Visita del batle de Sant Llorenç a Deixalles Manacor

Fa molts d’anys que l’ajuntament llorencí col·labora activament amb la fundació, enviant usuaris derivats de Benestar Social i amb subvencions

 

El batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, i la regidora de Benestar Social, Dolors Sánchez han visitat les noves instal·lacions de la Fundació Deixalles, obertes des de l’any passat a Manacor. L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar fa molts d’anys que col·labora activament amb la fundació, enviant usuaris derivats del Departament de Benestar Social i amb subvencions. Per exemple, en el darrer Ple es va aprovar una subvenció que permetrà que 10 persones amb situació de vulnerabilitat económica puguin treballar-hi tres mesos.

Per a totes les persones que encara no conegueu aquesta fundació, a continuació us presentam la seva labor: La Fundació Deixalles desenvolupa des de 2001 programes d’inserció sociolaboral, amb itineraris prelaborals per a persones en situació de risc d’exclusió social i/o vulnerables, amb un baix nivell d’ocupabilitat als tallers de recuperació.

L’objectiu d’aquests itineraris és dotar i capacitar les persones usuàries en el màxim d’habilitats socials i laborals, necessàries per entrar al circuit del mercat de treball i mantenir un potencial lloc de feina. Les persones participants en aquesta línia, treballen habilitats que afavoreixen el seu empoderament i autonomia personal, i alhora, adquireixen, mantenen o recuperen competències transversals aplicables a altres àmbits de la seva vida.

Actualment, la fundació ostenta la certificació de qualitat d’acord a la norma ISO 9001:2008 per l’empresa AENOR a les delegacions de Palma, Sóller, Felanitx, Llevant, Manacor i Eivissa. Aquestes activitats comprenen la Formació en Residus a través dels següents tallers: taller de recollida selectiva, taller de Deixalleria i condicionament, taller de Fusteria, taller de Roba, taller de reparació d’electrodomèstics i taller de Donació.

Des de l’Ajuntament us convidam a visitar les seves instal·lacions, on hi podreu trobar des de mobles, roba, joguines, llibres, etc. i a contribuir a impulsar aquest projecte.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad