La poeta Antonina Canyelles ja té una placa a Na Camella

S’havia de descobrir el dia mundial de la poesia, però el confinament ho va fer impossible

 

La plaça de Na Camella compta des d’aquest passat dimarts amb una placa dedicada a la poeta Antonina Canyelles. Es tracta de la quarta que el col·lectiu Manacor Poètic, juntament amb el Col·lectiu Dones de Llevant, ha instal·lat a Manacor. Concretament el poema escollit diu així: “Tu pots dir ‘la meva barca’, però les veles sempre són del vent”

La placa s’havia de descobrir el dia mundial de la poesia, que se celebra anualment el 20 de març, però el confinament ho va fer impossible. A l’acte de descoberta de la placa, que comptà amb el batle de Manacor, Miquel Oliver Gomila i amb el delegat de Cultura, Mateu Marcé Riera, la poeta es va mostrar molt satisfeta del reconeixement perquè, va assegurar, “ara sí que ja som una poeta del carrer”.

No és Camel·la, és Camella

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad