L’hospital estrena nous carros refrigerats per millorar el menjar

Suposen una major garantia higiènica en la distribució i garantir la temperatura dels diferents àpats

 

Aquesta setmana el Servei d’Alimentació de l’Hospital de Manacor (gestionat per l’empresa Eurest-Compass) ha començat a utilitzar els nous equips de distribució d’àpats destinats als pacients ingressats a les plantes d’hospitalització. Aquestes estacions termorefrigerades suposen un avenç significatiu.

Per una banda, permeten millorar la presentació i el manteniment de la temperatura dels aliments dels diferents menús que se serveixen i, per l’altra, signifiquen una major garantia higiènica en la distribució. Els carros termorefrigerats compten amb dues zones de separació de temperatures en una mateixa safata.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad