Els terrenys i l’edifici del servei ocupacional ja són d’Aproscom

L’ajuntament cedeix de manaera gratuïta la plena propietat a l’entitat

 

El ple municipal d’aquest mes d’octubre ha acordat per unanimitat la cessió gratuïta de la plena propietat dels terrenys sobre els quals hi ha el Servei Ocupacional d’APROSCOM. El maig de 1992 l’Ajuntament de Manacor havia cedit l’usdefruit del solar a la fundació per a 30 anys. D’aquesta manera i en virtut d’aquest acord de ple, el consistori cedeix gratuïtament aquests terrenys situats a la Ronda del Port a l’entitat social manacorina “mentre continuï realitzant la seva activitat”, explica el batle Miquel Oliver.

Igualment, també s’ha acordat segregar els terrenys on s’ubica APROSCOM per donar lloc a dues parcel·les, una d’urbana (4.267 metres quadrats) destinada a sistema general d’espai lliure públic i una de rústica (14.010 metres quadrats) on hi ha la seu de l’entitat, així com fer una servitud de pas per poder-hi accedir.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad