Videoclip i ronda de Verges pels Bunyols Ensucrats

‘Estavem de Quarantena’ és el títol del divertida nova cançó. Avui vespre voltaran Manacor

El grup de música Bunyols Ensucrats va néixer a l’any 2015. Aquesta setmana han tret un nou videoclip: ‘Estavem de quarantena’. El grup manacorí va enregistrar pels carrers de la ciutat el vídeo per anunciar que s’acosta dia 21 d’octubre, la festa de les Verges i Santa Úrsula, com ja sabeu és tradició a Mallorca que els joves vagin a cantar a les enamorades.

Per això avui dia 20 els Bunyols Ensucrats voltaran per tot Manacor per anar a cantar. La lletra de la nova cançó del grup parla de la nova normalitat i com els afectarà a l’hora d’anar a cantar les seves serenates, el vídeo ha tingut tant d’èxit que només duu 48 hores penjat a les xarxes socials i ja té més de 3.000 visites, això ha fet que el grup tengui tantes demandes de serenates que s’han desbordat i ja no lis queden hores per anar a cantar. El seu videoclip el trobareu al seu Facebook, Instagram #bunyols_ ensucrats o al YouTube.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad