Videoclip i ronda de Verges pels Bunyols Ensucrats

‘Estavem de Quarantena’ és el títol del divertida nova cançó. Avui vespre voltaran Manacor

El grup de música Bunyols Ensucrats va néixer a l’any 2015. Aquesta setmana han tret un nou videoclip: ‘Estavem de quarantena’. El grup manacorí va enregistrar pels carrers de la ciutat el vídeo per anunciar que s’acosta dia 21 d’octubre, la festa de les Verges i Santa Úrsula, com ja sabeu és tradició a Mallorca que els joves vagin a cantar a les enamorades.

Per això avui dia 20 els Bunyols Ensucrats voltaran per tot Manacor per anar a cantar. La lletra de la nova cançó del grup parla de la nova normalitat i com els afectarà a l’hora d’anar a cantar les seves serenates, el vídeo ha tingut tant d’èxit que només duu 48 hores penjat a les xarxes socials i ja té més de 3.000 visites, això ha fet que el grup tengui tantes demandes de serenates que s’han desbordat i ja no lis queden hores per anar a cantar. El seu videoclip el trobareu al seu Facebook, Instagram #bunyols_ ensucrats o al YouTube.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad