L’avinguda des Torrent serà finalment reformada l’any 2021

El Consell de Mallorca assumirà el pressupost del projecte presentat per l’ajuntament de Manacor

 

L’avinguda des Torrent serà redissenyada i reformada dins l’any que ve. Així ho ha confirmat l’ajuntament de Manacor, que ja ha passat el pressupost de l’actuació al Consell de Mallorca, responsable del manteniment de la via, perquè tregui a licitació el projecte i inclogui el seu cost en els comptes insulars de 2021. En total es parla d’un poc més de 1,6 milions d’euros en la reforma de voravies, reasfaltat i un nou disseny en la sembra de l’arbrat a més d’altres qüestions.

La responsable local d’Urbanisme, Núria Hinojosa, ha explicat la priorització d’aquesta avinguda i de la Via Portugal, per damunt de l’avinguda des Tren, les tres depenents del Consell de Mallorca, administració que du dècades sense fer el manteniment que li pertoca. Porteriorment a la reforma, l’Ajuntament negociarà amb el Consell el retorn d’aquests eixos al consistori manacorí.

Pel setembre de 2019, la presidenta insular Catalina Cladera i el responsable d’Infraestructures, Iván Sevillano, van visitar la ciutat i es van comprometre a reformar dues de les tres avingudes, el que suposa incloure-les dins els pressupostos de l’any que ve per així poder licitar les obres.

Pel que respecte a Via Portugal, la redacció municipal del projecte va més retrassada, el que fa que encara no s’hagi pogut remetre al Consell per la seva aprovació. “El que volem es que els manacorins puguin triar el disseny i com han de ser els dos eixos, i que el Consell de Mallorca s’encarregui de pagar-los ja que són de la seva responsabilitat”, explica Hinojosa.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad