El mural de les dones pageses recupera el seu aspecte original

El passat mes de febrer l’obra situada a ses Verdures va ser víctima d’unes pintades vandàliques

 

Després de vuit mesos, el mural homenatge a les dones pageses de la plaça de ses Verdures ha recuperat el seu aspecte original. Cal recordar que el mes de febrer la pintura, que ocupa dues parets d’un solar aferrat a la plaça, va patir un acte vandàlic. En spray negre un desconeguts hi van apuntar “Puta merda”, així com un seguit de bigots a les cares de les pageses pintades per l’artista manacorina Catalina Julve.

 

 

“Hi ha gent que té molta mala llet i fa malbé el nostre poble, qui ho hagi fet s’hauria d’empagair!” comentava la responsable política de la plaça, la regidora de Més-Esquerra, Cristina Capó, en el moment que van passar els fets. Com dèiem el mural simbolitza el treball històric i constant de les dones pageses durant els segles. Un homenatge en tres escenes diferenciades a cada una de les parets de set, tres i sis metres i mig de longitud respectivament.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad