Dos incendis durant la matinada cremen set contenidors

El departament de Medi Ambient ja ha procedit a netejar les dues zones afectades i els contenidors es reposaran els propers dies

 

La Policia Local de Manacor ha tengut coneixement als voltants de les quatre de la matinada d’aquest dimarts d’un incendi a l’Avinguda dels Pins de sa Torre de Manacor, a l’alçada del número 40. Es tractava de dos contenidors de la recollida de fems municipal en flames i en avançat estat de destrucció, amb un vehicle proper. Degut a la proximitat d’un arbre, els agents han fet ús d’un dels extintors del vehicle policial. La Policia ha contactat ràpidament amb l’112 i els Bombers s’han personat al cap de pocs minuts al lloc dels fets per a sufocar les flames dels contenidors.

La zona afectada ha quedat senyalitzada mitjançant una cinta policial. D’altra banda, a les 05:42 h s’ha rebut un altre avís d’un incendi a la plaça de la Indústria número 5 de Manacor. En arribar al lloc dels fets, la Policia Local ha pogut observar com el que pareixien dos contenidors de fems es trobaven en avançat estat de destrucció degut a les flames.

Altres dos contenidors també estaven començant a prendre per la part inferior, pel que els agents han fet ús de l’extintor del vehicle policial per sufocar el foc. Les flames dels contenidors que cremaven no han suposat cap perill per a cap element urbà proper.

Els Bombers s’han personat al lloc dels fets al cap de pocs minuts per a sufocar el foc i el servei ha finalitzat a les 06:08h. La zona afectada també ha quedat senyalitzada mitjançant una cinta policial.

Neteja i reposició dels contenidors

Els serveis de neteja de l’Ajuntament de Manacor han procedit aquest mateix matí de dimarts a netejar les dues zones afectades pel foc i el departament de Medi Ambient reposarà els propers dies els contenidors cremats per poder oferir el servei públic amb els menors perjudicis possibles als ciutadans.

En total s’han cremat set contenidors: dos de rebuig, dos de cartró, dos d’envasos i un de vidre. Cada contenidor té un import aproximat d’uns 220 euros, pel que es lamenta profundament el cost i els inconvenients que tenen aquests fets per als ciutadans, ja que tot indica que els incendis han estat provocats.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad