Vacunar-se contra la grip per evitar col·lapsar l’hospital a l’hivern

La imatge

Avui dematí ha començat a les Balears la campanya de vacunació contra la grip, que enguany cobra una especial importància per la crisi sanitària que ens ha tocat viure aquest 2020 i perquè serà una barrera primordial per evitar que aquest hivern les Urgències i els llits dels hospitals es col·lapsin. Aquesta també ha començat entre els professionals de l’Hospital de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad