Mantenir la via verda fins Artà costarà quasi 250.000 euros a l’any

La finalitat és mantenir el corredor en condicions adequades inclosa la jardineria

 

El Govern ha aprovat avui un pressupost de 740.148 euros per atendre les despeses de manteniment integral de la via verda entre Manacor i Artà, amb termini d’execució de tres anys, prorrogable per dues anualitats més. El pròxim 12 de desembre de 2020 finalitza la darrera pròrroga del servei. Per seguir amb les tasques de manteniment, es licitarà un nou contracte per al període 2020-2023.

La finalitat és mantenir el corredor verd entre Manacor i Artà en condicions adequades per tal que els usuaris el puguin utilitzar i dur a terme el manteniment preventiu i correctiu tant de les infraestructures i instal·lacions com de la jardineria.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad