Els ingressats a planta per Covid baixen a la meitat

Tot i això no baixen els més greus que encara són a la UCI

 

Després de la pujada experimentada a principis de mes i de l’estabilització de la passada setmana pel que fa al nombre d’ingressats a l’Hospital comarcal de Manacor, aquest dilluns comença amb bones notícies amb una reducció a la meitat del positius que ocupen llits de la tercera planta especialment habilitada. Així, si divendres eren quatre, aquest matí ja només eren dues persones. El que per desgràcia no varia és el número de malalts afectats per coronavirus amb complicacions que són a la UCI, i que es situen en tres.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad