El Govern autoritza les obres dels Sementals per 1,9 milions

L’edifici s’integraria així al col·legi Simó Ballester

 

El Consell de Govern ha aprovat avui autoritzar a l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) una despesa de 1,9 milions d’euros per a la licitació de les obres d’ampliació del Simó Ballester. Aquesta actuació solucionarà els problemes d’espai del centre i el dotarà com a centre integrat de música.

El projecte de reforma del centre preveu actuacions importants, a més de la incorporació de l’edifici dels Sementals. La finalitat principal del projecte és adequar l’edifici per a ús docent i intentar aprofitar al màxim la infraestructura existent i adaptar-lo a l’activitat com a centre integrat de música. El projecte també inclou l’ampliació dels espais exteriors per destinar-los a pati escolar.

A la planta baixa es preveu situar-hi els espais destinats a l’escola infantil, que consten de sis aules, dues sales de psicomotricitat i els banys d’alumnes i del personal, a més de dues peces auxiliars. També es preveu habilitar una zona coma vestíbul per accedirales instal·lacions situades a la planta primera. Aquest vestíbul estarà separat de l’espai destinat a l’escola infantil, de manera que els usuaris d’aquesta no es topin amb els qui faran ús de les instal·lacions destinades als ensenyaments musicals.

A la primera s’hi ubicaran les dependències destinades a l’activitat musical, amb un total de tres grans unitats funcionals. A la façana de l’avinguda des Pins de sa Torre, hi haurà les aules d’assaig individual i la sala de professors, a més dels serveis, un magatzem, un recinte, l’ascensor que comunicarà els tres nivells de l’edifici i dues claraboies.

Finalment, a la façana del carrer de Lepant s’hi situaran dues aules d’estudis no instrumentals, un espai destinat a fonoteca, videoteca i biblioteca, i finalment una sala més gran destinada a usos polivalents. Aquesta reforma beneficiarà tant els 381 alumnes actuals com els futurs, i també la resta de la comunitat educativa.

“L’actuació, amb un cost de més d’1,9 milions d’euros, és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears, amb el qual es pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears”, diu el Govern.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad