El Govern autoritza les obres dels Sementals per 1,9 milions

L’edifici s’integraria així al col·legi Simó Ballester

 

El Consell de Govern ha aprovat avui autoritzar a l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) una despesa de 1,9 milions d’euros per a la licitació de les obres d’ampliació del Simó Ballester. Aquesta actuació solucionarà els problemes d’espai del centre i el dotarà com a centre integrat de música.

El projecte de reforma del centre preveu actuacions importants, a més de la incorporació de l’edifici dels Sementals. La finalitat principal del projecte és adequar l’edifici per a ús docent i intentar aprofitar al màxim la infraestructura existent i adaptar-lo a l’activitat com a centre integrat de música. El projecte també inclou l’ampliació dels espais exteriors per destinar-los a pati escolar.

A la planta baixa es preveu situar-hi els espais destinats a l’escola infantil, que consten de sis aules, dues sales de psicomotricitat i els banys d’alumnes i del personal, a més de dues peces auxiliars. També es preveu habilitar una zona coma vestíbul per accedirales instal·lacions situades a la planta primera. Aquest vestíbul estarà separat de l’espai destinat a l’escola infantil, de manera que els usuaris d’aquesta no es topin amb els qui faran ús de les instal·lacions destinades als ensenyaments musicals.

A la primera s’hi ubicaran les dependències destinades a l’activitat musical, amb un total de tres grans unitats funcionals. A la façana de l’avinguda des Pins de sa Torre, hi haurà les aules d’assaig individual i la sala de professors, a més dels serveis, un magatzem, un recinte, l’ascensor que comunicarà els tres nivells de l’edifici i dues claraboies.

Finalment, a la façana del carrer de Lepant s’hi situaran dues aules d’estudis no instrumentals, un espai destinat a fonoteca, videoteca i biblioteca, i finalment una sala més gran destinada a usos polivalents. Aquesta reforma beneficiarà tant els 381 alumnes actuals com els futurs, i també la resta de la comunitat educativa.

“L’actuació, amb un cost de més d’1,9 milions d’euros, és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears, amb el qual es pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears”, diu el Govern.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad