El ConectaBalear torna a guanyar amb solvència

El CV Manacor suma tres punts més de lliga contra l’Arenal Emevé al Miquel Àngel Nadal

 

El ConectaBalear CV Manacor suma tres punts més de lliga contra l’Arenal Emevé al Miquel Àngel Nadal. Ahir va tirar de bona recepció per construir un joc ràpid i precís per exhibir-se davant el seu públic amb una actuació de conjunt molt ordenada i efectiva. L’entrenador de l’equip, Lluís Molada, es va mostrar molt satisfet per l’actuació dels seus pupils: “És el resultat de treballar intensament el concepte de treball en equip”.

Per la seva banda, Arenal Emevé segueix sense puntuar i el seu entrenador Diego Taboada ho atribueix a la joventut de l’equip i a la falta de profunditat de plantilla “en un any especialment difícil i on tots els equips s’han reforçat àmpliament” .

El ConectaBalear es desplaça el proper dissabte a Las Palmas per enfrontar-se a les 18 hores contra el CV Guaguas, que enguany s’ha reforçat amb una plantilla d’alt nivell. Els de Manacor saben que l’encontre serà difícil però surten amb els ànims i les sensacions al major nivell.

FITXA TÈCNICA:

CONECTABALEAR CV MANACOR-ARENAL EMEVÉ: 3-0

PARCIALS:(25-23), (25-20), (25-19)

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: T. Vanole, R. Lorente, C. Filter, D.López, A. Rodríguez, R. Martíns y A. Piris (L). També jugaren A. Català.

ARENAL EMEVÉ: V Bouza, G. Loeches, P. Mena, I. Folgueira, Ozoe, J.M Giménez y M. Dovale (L).,

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad