El C.E. Manacor s’embossa a Sant Llorenç

L’equip de Jaume Mut no concreta les ocasions davant un Cardassar molt lluitador

 

L’ambiciós projecte del C.E. Manacor per tornar a la Segona Divisió B ha començat avui amb un empat sense gols a Sant Llorenç. Un partit espès en el que els visitants han mostrat la seva superioritat defensiva i al mig del camp durant la primera part i bona part de la segona, no traduïda en gols per manca de fluïdesa en els metres finals.

Capvespre assolellat amb una bona temperatura per jugar a futbol al Camp d’Esports des Moleter, que ha registrat una gran entrada amb prop de 400 persones a les graderies i un gran ambient. El Cardassar tornava avui a la Tercera Divisió Balear després de molts d’anys d’absència i amb la voluntat de plantar cara a un Manacor molt reforçat i que pretén lluitar per estar prest a la primera posició del seu grup.

La primera mitja hora ha estat d’un clar domini blanc i roig, amb un especial protagonisme de Joan Marí per la banda dreta i de Tià Sastre entrant pel centre de l’atac. Així mateix la defensa s’ha mostrat molt més efectiva que la temporada passada, amb Biel Company i Xisco Garí com a referents. Passats els primers trenta minuts l’equip local s’ha aconseguit estirar i contenir un partit molt disputat al mig del camp.

A la segona meitat, tot i que el pes l’han continuat duent el conjunt de Jaume Mut, amb varies ocasions que han pogut decidir el partit, el Cardassar ha lograt estar més tranquils i fins i tot per moments ha cregut en una possible victòria, que gairebé arriba ja en el minuts de descompte en un clar mà a mà amb el porter Aaron. En definitiva, repartiment de punts a un encontre amb moltes targetes i l’expulsió d’un jugador visitants per doble groga a manca d’un quart d’hora per acabar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad