El C.E. Manacor s’embossa a Sant Llorenç

L’equip de Jaume Mut no concreta les ocasions davant un Cardassar molt lluitador

 

L’ambiciós projecte del C.E. Manacor per tornar a la Segona Divisió B ha començat avui amb un empat sense gols a Sant Llorenç. Un partit espès en el que els visitants han mostrat la seva superioritat defensiva i al mig del camp durant la primera part i bona part de la segona, no traduïda en gols per manca de fluïdesa en els metres finals.

Capvespre assolellat amb una bona temperatura per jugar a futbol al Camp d’Esports des Moleter, que ha registrat una gran entrada amb prop de 400 persones a les graderies i un gran ambient. El Cardassar tornava avui a la Tercera Divisió Balear després de molts d’anys d’absència i amb la voluntat de plantar cara a un Manacor molt reforçat i que pretén lluitar per estar prest a la primera posició del seu grup.

La primera mitja hora ha estat d’un clar domini blanc i roig, amb un especial protagonisme de Joan Marí per la banda dreta i de Tià Sastre entrant pel centre de l’atac. Així mateix la defensa s’ha mostrat molt més efectiva que la temporada passada, amb Biel Company i Xisco Garí com a referents. Passats els primers trenta minuts l’equip local s’ha aconseguit estirar i contenir un partit molt disputat al mig del camp.

A la segona meitat, tot i que el pes l’han continuat duent el conjunt de Jaume Mut, amb varies ocasions que han pogut decidir el partit, el Cardassar ha lograt estar més tranquils i fins i tot per moments ha cregut en una possible victòria, que gairebé arriba ja en el minuts de descompte en un clar mà a mà amb el porter Aaron. En definitiva, repartiment de punts a un encontre amb moltes targetes i l’expulsió d’un jugador visitants per doble groga a manca d’un quart d’hora per acabar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad