Les dades d’ingressats per Covid a Manacor s’estabilitzen

Lleu descens que ‘compensa’ la pujada de principi d’aquesta setmana

 

Després d’uns dies d’augment d’ingressats per Covid a l’Hospital de Manacor, aquest final de setmana sembla estabilitzar-se pel que fa a les xifres. En aquests moments, avui divendres, a la tercera planta destinada a l’ingrés de pacients positius per coronavirus hi ha quatre llits ocupats. El que sí que continua preocupant i molt són les tres persones que encara resten en observació a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad