Les dades d’ingressats per Covid a Manacor s’estabilitzen

Lleu descens que ‘compensa’ la pujada de principi d’aquesta setmana

 

Després d’uns dies d’augment d’ingressats per Covid a l’Hospital de Manacor, aquest final de setmana sembla estabilitzar-se pel que fa a les xifres. En aquests moments, avui divendres, a la tercera planta destinada a l’ingrés de pacients positius per coronavirus hi ha quatre llits ocupats. El que sí que continua preocupant i molt són les tres persones que encara resten en observació a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad