Els Multicines Manacor no tornaran a obrir fins el 2021

La poca quantitat d’estrenes i del número de còpies distribuïdes, fa que l’empresa decideixi esperar

 

Manacor continuarà estant sense sales de cinema almanco dos mesos i mig més. I és que segons les informacions que ha pogut concretar aquesta revista, la família Salom, responsable de la gestió dels Multicines no té intenció de reobrir com a mínim fins que no acabin els expedients de regulació temporal dels seus treballadors, coincidint amb el final d’aquest fatídic 2020.

Aquesta circumstància, unida a la poca quantitat d’estrenes de pel·lícules i del número de còpies distribuïdes, fa que l’empresa hagi decidit esperar a 2021 a que la situació provocada per la pandèmia sanitària millori dins el propi sector audiovisual. Això sí, no s’ha plantejat un tancament definitiu de l’espai. De fet a les portes del multicinemes es pot llegir una nota on s’anuncia que les sales tornaran a obrir prest, encara que sense concretar cap data definitiva.

Així mateix, des de fa ja uns mesos, s’han anat executant obres de millora de les sales i de la façana exterior, que tenia problemes de materials que s’han substituït per planxes metàl·liques, s’han canviat llums i s’ha repintat de color blau, tot esperant la renovació també de la cartellera, de moment paralitzada.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad