Els Multicines Manacor no tornaran a obrir fins el 2021

La poca quantitat d’estrenes i del número de còpies distribuïdes, fa que l’empresa decideixi esperar

 

Manacor continuarà estant sense sales de cinema almanco dos mesos i mig més. I és que segons les informacions que ha pogut concretar aquesta revista, la família Salom, responsable de la gestió dels Multicines no té intenció de reobrir com a mínim fins que no acabin els expedients de regulació temporal dels seus treballadors, coincidint amb el final d’aquest fatídic 2020.

Aquesta circumstància, unida a la poca quantitat d’estrenes de pel·lícules i del número de còpies distribuïdes, fa que l’empresa hagi decidit esperar a 2021 a que la situació provocada per la pandèmia sanitària millori dins el propi sector audiovisual. Això sí, no s’ha plantejat un tancament definitiu de l’espai. De fet a les portes del multicinemes es pot llegir una nota on s’anuncia que les sales tornaran a obrir prest, encara que sense concretar cap data definitiva.

Així mateix, des de fa ja uns mesos, s’han anat executant obres de millora de les sales i de la façana exterior, que tenia problemes de materials que s’han substituït per planxes metàl·liques, s’han canviat llums i s’ha repintat de color blau, tot esperant la renovació també de la cartellera, de moment paralitzada.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad