Estrena a Mallorca del documental ‘El Drogas’ sobre l’exlíder de Barricada

Serà la propera setmana al Teatre de Manacor amb col·loqui inclòs amb el seu director

 

El proper dijous, 22 d’octubre a les 19h, s’estrena a Mallorca el documental El Drogas, un retrat íntim i proper del carismàtic líder del grup de rock Barricada, amb una presentació i col·loqui posterior amb el seu director, Natxo Leuza, a càrrec de Sebastià Manresa. Una activitat organitzada pel Cinemaclub 39 escalons, Dones de Llevant i el Departament de Cultura de l’ajuntament de Manacor, amb el suport tècnic del Teatre de Manacor.

Es tracta d’un documental biogràfic que explora, com si d’un riu es tractés, totes les dimensions i vessants de la figura d’Enrique Villarreal, el mític exlíder de Barricada. Un retrat on la memòria individual conflueix amb la col·lectiva oferint-nos un relat que aprofundeix en el recorregut històric i vital d’una de les figures més importants del Rock & Roll en castellà.

Una història emocional on podem observar els diferents rostres i camins que aquest singular artista ha pres envers la vida. És aquesta la història d’un ésser que camina tort per a poder veure el que hi ha a l’altre costat. És aquesta la història d’Enrique Villarreal, El Drogas. Tràiler oficial disponible a: https://youtu.be/rX88l4-Un1s

La pel·lícula ha estat presentada fa tot just unes setmanes al Festival Internacional de cinema de Sant Sebastià. Venda d’entrades a www.teatredemanacor.cat i a la taquilla del Teatre a partir de dia 15 a un preu de 3 euros. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad