Un pirata informàtic ‘segresta’ el Facebook de Can Garanya

Tot fa pensar que els ‘hackers’, que van actuar ahir vespre, són d’origen asiàtic

 

Com ja va passar la setmana passada amb les xarxes socials de la multinacional inquera de sabates Camper, ahir vespre uns hackers van canviar les fotos de perfil i una bona part de les publicacions de la pàgina de Facebook de l’emblemàtica tenda manacorina de Can Garanya.

Pel que es veu, tot fa pensar que els pirates informàtics són d’origen asiàtic, concretament vietnamita per l’idioma que utilitzen a les publicacions. Han aconseguit variar fotos i textos d’alguns continguts per uns altres de perfums i productes d’estètica, com si fos una tenda de regals anomenada HariiWonShop. Fins i tot han canviat la fotografia del logo del mapa de Mallorca per un altre de la cara d’una senyora asiàtica. La família Amer ja ha informat que estan intentant solucionar-ho el més ràpidament possible.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad