Un ingressat més per coronavirus a la UCI de Manacor

Després del que pareixia una estabilització a la baixa de pacients positius

 

Un dia més, i ja en van tres de consecutius, torna a pujar el nombre d’ingressats a la UCI de l’Hospital de Manacor. Així que des de començaments de la semana fins ara s’ha passat de dos a quatre, una xifra que ja comença a ser preocupant després del que pareixia una estabilització a la baixa de pacients positius al centre hospitalari. En aquests moments a la tercera planta hi ha cinc malalts de Covid i quatre més a la Unitat de Cures Intensives.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad