Un ingressat més per coronavirus a la UCI de Manacor

Després del que pareixia una estabilització a la baixa de pacients positius

 

Un dia més, i ja en van tres de consecutius, torna a pujar el nombre d’ingressats a la UCI de l’Hospital de Manacor. Així que des de començaments de la semana fins ara s’ha passat de dos a quatre, una xifra que ja comença a ser preocupant després del que pareixia una estabilització a la baixa de pacients positius al centre hospitalari. En aquests moments a la tercera planta hi ha cinc malalts de Covid i quatre més a la Unitat de Cures Intensives.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad