La parròquia suspèn la missa de Tots Sants i estudia opcions per Sant Antoni

Des de les Parròquies de Manacor han comunicat la suspensió oficial de la tradicional missa de Tots Sants al cementiri de Son Coletes. Tot i això, el mateix dia, els preveres es faran presents al cementiri per a beneïr les sepultures.

“Pensam que en aquest temps de pandèmia cal ser prudents i responsables. Tot i així, es celebraran les misses habituals de dissabte i diumenge on pregarem per tots els difunts. Recordam que l’aforament a les parròquies es limitat. Encomanem al Sant Crist de Manacor i a la Mare de Déu aquest temps de pandèmia”. Ha explicat la parròquia de la ciutat, amb el seu rector Antoni Amorós al capdavant.

Per altra banda la parròquia també ha volgut opinar sobre la suspensió dels concursos del proper Sant Antoni 2021 i s’adhereix totalment al comunicat de l’Ajuntament i el Patronat, i vol afegir:

“Més que mai és necessari encomanar el poble de Manacor a St. Antoni, guaridor de malalties. Per això:

Escenari A: que la situació de pandèmia ja no existeixi: escoltat el patronat i les autoritats sanitàries, es faran les completes, les beneïdes i l’ofici d’una manera semblant a la de sempre.

Escenari B: una situació semblant a l’actual: les completes i l’ofici es faran a porta tancada amb les persones imprescindibles per dur a terme les celebracions amb la dignitat que mereixen.

Escenari C: confinament o semblants. L’ofici el celebrarà el rector amb els ministres que la normativa permeti.

En els dos darrers casos, les celebracions es retrasmetran, al manco per el facebook de les parròquies de Manacor, o per altres mitjans de major qualitat i difusió si es pot”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad